ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις έλαβε η ΓΙΩΤΗΣ A.E. στα βραβεία «Made in Greece 2017» που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ.
Δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις έλαβε η ΓΙΩΤΗΣ A.E. στα βραβεία «Made in Greece 2017» που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, με σκοπό να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία.
Η Εταιρεία απέσπασε το Βραβείο στην κατηγορία «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν» για τις Βρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ιστορία της αφού από την ίδρυσή της το 1930 προσέφεραν στην Ελληνίδα μητέρα τις πρώτες βρεφικές τροφές: To Άνθος Ορύζης και το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ. 87 χρόνια μετά, η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια και πλήρη αφοσίωση, τις μόνες ελληνικές Βρεφικές Κρέμες, από αγνά υλικά, με την ίδια πάντα αγάπη και επιστημονική φροντίδα, για τη μητέρα και το παιδί.
Η δεύτερη διάκριση αφορά σε Έπαινο που έλαβε η Εταιρεία στην κατηγορία «Βιομηχανική Αριστεία» για την ποιότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και τη δύναμη των επώνυμων προϊόντων της που παράγονται στην Ελλάδα και εξάγονται σε πάνω από 25 χώρες διεθνώς. Η υπεροχή της Εταιρείας επισφραγίστηκε πρόσφατα με την ολοκλήρωση μίας ακόμη σημαντικότατης επένδυσης, που αφορά στη δημιουργία του «Ελληνικού Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας». Το Κέντρο δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει την ανάγκη παροχής υψηλής ποιότητας αναλυτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στη Βιομηχανία Τροφίμων.
«Η κατάκτηση των δυο αυτών μεγάλων διακρίσεων από ένα καταξιωμένο θεσμό, όπως είναι τα Βραβεία «Made in Greece 2017», είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς», δήλωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., κ. Μάριος Παπαθανασίου. «Η επιτυχημένη, εδώ και 87 χρόνια, πορεία της εταιρείας μας, που έχει ταυτιστεί με την ελληνική παραγωγή υψηλής ποιότητας τροφίμων για την οικογένεια, οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό μας και στη σταθερή, αδιαπραγμάτευτη προσήλωσή μας στο συνδυασμό παραδοσιακών αξιών και καινοτομίας».